СРАМОТА - ДПС СКЪСАХА БИЛБОРДА НА ДОСТ С НУРИ АДАЛЪ!


Преди седмица депесарският кмет на Кирково Шинаси Сюлейманов се закани на собствениците, че ще запали фургона им, нает от ДОСТ за поставяне на винил с надпис “АДАЛЪ ИЛИ ПЕЕВСКИ- ИЗБОРЪТ Е ВАШ!”, ако незабавно не отменят договора за наем и незабавно не свалят агитационния материал на ДОСТ.

Общинският щаб на партия ДОСТ прояви разбиране заради страха на собствениците на фургона от местния депесарски дерибей и нае билборд, на който бе преместен винилът, но и това не спря депесарите.

Днес, изнервени от неуспешния си опит да провалят събрание на кандидатите на ДОСТ с избиратели от Фотиново, бандата на кмета по светло с ножове в ръце късат винила, разположен на билборд по пътя Маказа - Кърджали. Парадоксът е, че на метри от билборда на ДОСТ с лика на Нури Адалъ се намира билбордът на крайния националист Валери Симеонов, но както се вижда, той си стои непокътнат.


ДПС няма проблем с крайните националисти нито от НФСБ, нито от АТАКА. На последните парламентарни избори двама бивши депутати от АТАКА Слави Бинев и Камен Петков бяха номонирани от Доган и Карадайъ за водачи на листи от ДПС. Валери Симеонов може да е спокоен за билборда си. Неговият образ ще остане непокътнат от ДПС, защото новата концепция на философа от с. Дръндар за “ОБЕДИНИТЕЛНИЯ ПАТРИОТИЗЪМ” най-вероятно след Слави Бинев и Камен Петков вижда и у него бъдещ водач на листа на ДПС. Халал да им е!

Пресцентър на ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код