Позиция на ръководството на ДОСТ за изборите в град Глоджево

Горе главите!

   Има резултати, които, без да са победа, са повод за гордост. Такива резултати влизат в историята като измерение за достойнство и самоотверженост.

          Има победи, които са пирови. Има победи, които ще горчат на победителите все повече във времето, защото са постигнати с нечисти средства. ДПС опорочи тези избори не само с корупционни пари, но и с нещо още по-уродливо – раздаваше одеяла, взети от Недим Генджев.

          Резултатът на ДОСТ – 884 гласа, с 55 гласа по-малко от гласовете на ДПС - 939, е основание за високо вдигнати глави, с които продължаваме още по-настъпателно напред в предизборната кампания за 44-то Народно събрание. Хората, които дръзнаха с гласовете си и на първия, и на втория тур да се опълчат срещу символа на мракобесното статукво на сараите, заслужават поздравления и благодарности.

          Отстъпихме с малко, но в битка, която не изправи едни идеи срещу други идеи, а противопостави заплахи, корупционни пари и изнудване срещу каузата ни за демокрация, отговорност, свобода и толерантност.

           Резултатът от изборите в Глоджево показва, че доверието в идеите ни е мощен електорален ресурс, но все още инерцията на стари заблуди и клишета, наметнати с одеяла от Саудитска Арабия, е в състояние да поддържа летаргичния сън на изкуствена „заедност“ под похлупака на сарайското издевателство и измамно самодоволство.

            Благодарим на всички, които показаха характер, смелост и достойнство да изберат пътя на промяната с ДОСТ!

            Благодарим на всички, които гласуваха с вяра и убеденост в смисъла на свободата!

 Благодарим на всички, които не покриха съвестта си с раздадените от ДПС Недим-Генджеви одеяла!

            Още трудни битки тепърва ни предстоят, а с тях ще дойдат и победите на демократите за отговорност, свобода и толерантност.

             Успех на парламентарните избори!


Недим-Генджевото одеяло
Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код