ЛЮТВИ МЕСТАН И КАНДИДАТИТЕ ОТ ЛИСТАТА НА ДОСТ АЙГЮЛ ДЖАМБАЗОВА И СИНАН ГАВАЗ НА СРЕЩА С ИЗБИРАТЕЛИ ОТ с. ДОЛНО ИЗВОРОВО, общ.КАЗАНЛЪК

Председателят на партия ДОСТ Лютви Местан и кандидатите от листата на партията за ЕП Айгюл Джамбазова и Синан Гаваз проведоха среща с избиратели от с. Долно изворово, общ. Казанлък. Събранието, продължило близо 3 часа, бе организирано от известния български дисидент Ибрахим Рунтов - Куруджу, син на легендарния борец за човешки права и дългогодишен политически затворник от комунистическо време Рамадан Рунтов- Куруджу.

Лютви Местан представи кандидатите от обл. Стара Загора и подчерта, че макар да са на младежка възраст Айгюл и Синан са готови да носят огромната отговорност като кандидати на партия ДОСТ. “Залог за това е високото им образование и доказан професионализъм. Айгюл е компютърен програмист с висше образование и работи за големи İT компании, а Синан е сред малкото специалисти авиоинжинери.”, подчерта г-н Местан.

От своя страна Айгюл и Синан споделиха, че са избрали ДОСТ като партия, която покрива младежките им разбирания за политиката.

Председателят на ДОСТ и кандидатите отговориха на много въпроси на местните жители, които изразиха пълна подкрепа за организираната от ДОСТ Национална подписка с искане за официално признаване на статут на национално малцинство.

Програмата на господин Местан и на кандидатите продължи със срещи в с.Скобелево, общ. Павел баня, с.Воден, общ. Първомай и Долни воден, общ. Асеновград.


На срещите в Пловдивска област се включиха младежкият лидер и 3-ти в листата Танер Алимолла, членът на ИС Бедрие Търмазова, членът на НС и обл. координатор Наил Рюстем, младежкият председател за община Асеновград Джанер Яхачауш и другият кандидат от Пловдивска област Халим Ахмедов.

Пресцентър на ДОСТ


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код