РЪКОВОДСТВОТО НА ДОСТ И ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА БЮЛЕНТ ХАСАНОВ НА СРЕЩА С РУСЕНСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ


Водачът на листата на партия ДОСТ за ЕП Бюлент Хасанов бе подкрепен от председателя на партията Лютви Местан, зам.председателя Мехмед Ходжа, членовете на ИС Неджметин Хак и Зюрфеттин Хаджиоглу и областните координатори за Русе и Шумен Зеки Зекерие и Нуртен Ремзи на срещата с обществеността на гр. Русе, която се проведе на Деня на Европа - 9-ти май.

Водачът на листата Бюлент Хасанов представи основните цели на партия ДОСТ и изтъкна стратегическите й предимства пред другите партии.


“Силна листа със още по-силни идеи. Срещу парите и компрометираната листа на ДПС ние излизаме с чисти, неопетнени и високообразовани младежи, които са бъдещето на България и Европейския съюз. Затова и нашият слоган е “Европа-това сме ние!” изтъкна Бюлент Хасанов.

Председателят на партията Лютви Местан изрази увереност в достойното представяне на партията, защото тя е единствената партия, която пое историческа отговорност с организирането на национална подписка с искане за признаване на статут на национално малцинство.


 “ДОСТ ще бъде гласа на националните малцинства в ЕП” заключи г-н Местан.

По-късно ДОСТ даде ифтар в джамията на с. Смирненски, общ. Ветово без да намесва каквато и да е политика.

 “Храмът не е място за политика” бе лаконичен прeдседателят на ДОСТ.

 Пресцентър на ППДОСТМоля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код