ЗНАКОВА ПОБЕДА НАД „САРАИТЕ“ В ГЛОДЖЕВО НА ПЪРВИ ТУР

 

ДОСТ спечели с емблематична разлика първия тур на изборите за кмет на град Глоджево срещу ДПС. Първото място на ДОСТ се измерва с 48% от гласувалите. Т.е. 784 гласа застанаха зад идеята за отговорност, свобода и толерантност и нанесоха оглушителен политически шамар на политическия символ на сараите ДПС, чиито гласове са 578 (35%). Независимият кандидат получи 281 гласа (17%). Едва 75 гласа не достигнаха на ДОСТ да спечели още на първи тур.

Това е победа на свободния дух над политическата репресия. Това е победа на свободата и смелостта над страха и зависимостите.

Колкото и да изглеждаше невъзможно, се оказва, че политическата идея има шанс в битката с корупционната пара. Глоджево е най-силният окуражителен сигнал, че походът ни към 44ия Парламент не само че не е обречен, но ще завърши с победа.

Поднасяме своите сърдечни благодарности на избирателите на град Глоджево, които избраха Демокрацията, Отговорността, Свободата и Толерантността, накратко ДОСТ. Вярваме, че на втория тур окончателната победа ще е ваша.

          ПП ДОСТ

Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код