Местан от Комунига : Послушайте съвестта си

Срещата на председателя на ДОСТ г-н Лютви Местан и на ръководството на партията, на която заедно с тях беше и областният председател на НПСД в Кърджали, прерасна в митинг в подкрепа на политиката на партията на прага на предизборната кампания за 44-то Народно събрание. В посланието си към присъстващите на срещата-митинг г-н Местан представи основни положения от предизборната програма на ДОСТ.

„Знам за Вашите проблеми с питейната вода и здравеопазването. Не може в толкова голямо село да няма лекар! Когато говоря от трибуната на Парламента, ще се сещам за Вас и няма да забравя обещанията си!“, увери членовете, симпатизантите и поддръжниците на партията Председателят на ДОСТ и обеща, че техните права, тяхната свобода и по-добрите условия за живот в Комунига са сред първите задължения на ДОСТ след 26-ти март, когато влезе в Парламента. „Има ли семейство, което не е разделено и няма близки роднини в Р Турция? Какво по-нормално от това тези наши братя, сестри, малки и големи, които бяха прогонени от родината си вследствие на т. нар. „Възродителен процес“, да играят ролята на естествен мост на сътрудничество между двете страни. В ДОСТ сме обединени от идеята за равноправие. ДОСТ е мястото, където всеки се самоопределя свободно“, заяви г-н Местан.

Митингът завърши със спонтанно дадена дума за нови и нови срещи с всички жители на Комунига в прегръдките на ДОСТ.Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код