Близо хиляда привърженици на ДОСТ присъстваха на митинг в град Глоджево, община Ветово седмица преди частичните местни избори в града, на които ДОСТ участва със свой кандидат – г-н Мустафа Яхя. Гости на събитието бяха съпредседателите на коалиция „Обединение ДОСТ“ г-н Лютви Местан – председател на ПП ДОСТ, и г-н Орхан Исмаилов – председател на НПСД, както и зам.-председателите на партията г-н Хюсеин Хафъзов, г-н Айдоан Али и проф. Мариана Георгиева, г-н Рашит Куру - член на ИС и представител на Силистренска област на ДОСТ, г-н Билгин Якубов – секретар на НПСД. Всички те лично поздравиха и дадоха подкрепата си пред присъстващите за г-н Мустафа Яхя – кандидата на ДОСТ за кмет на града. От своя страна г-н Яхя обеща, че ще работи единствено за благото на населеното място. „На 19-ти февруари гласувайте с бюлетина номер 1“, призова г-н Яхя.

„Едва пет месеца след регистрацията си ДОСТ пълни спортни зали, салони и площади със своите членове, симпатизанти и поддръжници. Затова ДОСТ е новата политическа сила, която никой не може да спре. Искам победата на ДОСТ за предстоящите парламентарни избори да започне от тук, от победата в Глоджево, за да докажем, че идеите ни са най-сигурното оръжие за истинската свобода на всички наши братя и сестри. Политиката на ДОСТ е истината, която ще спре подмяната на вота на избирателите за корупционни цели и изграждане на сараи“, заяви г-н Местан и стисна ръката на г-н Яха.

„На 19-ти ни очаква първата победа на „Обединение ДОСТ“. Нека заедно докажем, че промяната, която чакаме толкова години, може да започне от тук. За да сме свободни и достойни с ДОСТ, трябва да сме заедно в Коалицията. Само обединени можем да променим историята“, това заяви г-н Орхан Исмаилов пред пълния салон.

По-рано през деня представителите на коалиция „Обединение ДОСТ“ посетиха и Пенсионерския клуб в Глоджево, където бяха посрещнати с аплодисменти. Пред мъдреците на Глоджево г-н Местан сподели откровено голямата политика на ДОСТ в името на достойния живот на малкия човек и отговорността да се надскочат заблудите на политиката на ДПС през 27-те години преход. Г-н Исмаилов заяви категоричната си подкрепа за целите и идеите на Коалицията. Множеството въпроси към г-н Местан бяха най-силното доказателство за неговия диалог със сърцата на хората от Глоджево.Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код