Лютви Местан в Главиница: Нашите сараи са вашите сърца

Първата Общинска конференция на партия Демократи за отговорност, свобода и толерантност в Главиница напълни залата на Общината. Сред официалните гости на събранието бяха председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан, неговият заместник г-н Хюсеин Хафъзов, г-н Ахмед Юсеин – областен координатор и член на Националния съвет на партията и г-н Рашит Куру – член на Изпълнителния съвет и координатор на ДОСТ за област Силистра.

Развитието на България е възможно само с истинска демокрация и точно за такава демокрация ще се бори ДОСТ, около това се обединиха присъстващите на Конференцията в Главиница. И гостите, и делегатите заявиха, че партия ДОСТ е просветена, патриотична формация, която цели добруването на всички български граждани, и всякакви други спекулации са лъжа.

Председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан представи пред присъстващите основните цели и приоритети, за които ще се бори ДОСТ в 44-тото Народно събрание. Той за пореден път заяви, че Партията ще прескочи 4% бариера за влизане в Парламента. „ДОСТ ще служи на обикновения гражданин, а не на олигархични кръгове. Ще работим за вашата трапеза и няма да се крием в сараи, защото нашите сараи са вашите сърца“, заяви г-н Местан.

За председател на Общинската организация беше избран г-н Бейтулла Бора.Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код