ДОСТ с първа Общинска конференция в град Дулово

В оживена дискусия се превърна първата Общинска конференция на Демократи за отговорност, свобода и толерантност в град Дулово. Официални гости на събранието бяха председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан, зам.-председателят г-н Хюсеин Хафъзов, г-н Ахмед Юсеин – областен координатор и член на Националния съвет на партията, г-н Неджметин Хак – основател на Турското национално-освободително движение в България.

И гостите, и делегатите се обединиха около тезата, че трябва реална алтернатива и тя се казва ДОСТ. Всички, които излязоха на трибуната, бяха убедени, че за да живеят в една свободна и демократична България, трябва да изберат номера на бюлетината на ДОСТ на предсрочните парламентарни избори. Г-н Местан представи пред делегатите основни акценти от политиката на ДОСТ по отношение на инвестиционни проекти, като обърна внимание, че това ще бъде ключов момент и в предизборната програма на партията. С други думи, така Председателят на ДОСТ обоснова какво означава на практика партията да бъде партия на малкия човек и в центъра на нейната политика да бъде избирателят и неговият бит.

За председател на Общинската организация беше избран г-н Демирел Исмет. На събранието беше решено всеки местен председател на ДОСТ от общината да бъде член на Общинския съвет, като в него ще влязат и още петима членове. Общинската организация на ДОСТ в град Дулово избра и Контролен съвет.Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код