Лютви Местан от Сливо поле: ДОСТ ще работи за трапезата на всеки един български гражданин

Партия Демократи за отговорност, свобода и толерантност учреди Общинска структура на първата си Конференция в град Сливо поле, Русенско. Гости на Конференцията бяха председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан, заместниците му г-н Хюсеин Хафъзов и г-н Айдоан Али и областният координатор г-н Ахмед Юсеин.

Пред залата зам.-председателят г-н Айдоан Али заяви, че ДОСТ работи и ще работи единствено и само за всички български граждани. „ Ще работим за хляба на вашата трапеза. Ще работим за вас. Ще бъдем отговорни към вас“.

Другият зам.-председател г-н Хюсеин Хафъзов пък подчерта, че в ДОСТ няма олигарси, няма мафия. „Тук, в тази партия вие ще имате тежката дума как да се случват нещата. Не вие, а ние ще сме ваши слуги. Следващият път, когато се видим, ще празнуваме победата на ДОСТ след изборите“, допълни г-н Хафъзов.

„България трябва да бъде майка на всички свои граждани“, заяви пред събранието председателят на ДОСТ г-н Лютви Местан. „Нашите сараи ще бъдат във вашите сърца“, сподели той и стопли с думите делегатите в залата, като им напомни, че ДОСТ е партия на избирателя. Доказателството се съдържа в Устава на партията, където е записано, че председателят и зам.-председателите имат само два мандата и после трябва да се даде път на младите хора.

Г-н Местан запозна коректно присъстващите с преговорите, които водят той и неговите заместници с Република Турция за инвестиции в България и подпомагане на трапезата на обикновения български гражданин. Предмет на тези преговори е и вдигане на забраната за внос на необработено месо в РТурция. Ръководството на ДОСТ работи за финансиране на проекти в овощарството и пчеларството. Икономическата програма на партията е сериозно доказателство за успешната й политика за доброто на хората и затова ще печелим онова доверие, заради което ще бъдем парламентарна сила.

За председател на Общинския съвет на ДОСТ единодушно беше избран г-н Самет Фахрединов Юмеров.


Моля, въведете следния код, за да изпратите Вашият коментар
Генерирай нов код